Qui som

T'expliquem qui trobaràs darrera La Naula

Hola!

Som la Laia i la Núria, germanes i responsables de La Naula, que neix l’any 2020. Mare i tieta de dues nenes, que són el motor i inspiració d’aquest projecte. Apassionades del joc lliure, la infància i les coses boniques.

Ens encanta buscar amb molta cura noves marques i productes especials, on els infants, la qualitat dels materials, la originalitat , la consciència per un consum responsable i sostenible en són els pilars.

Jugar, experimentar , connectar petit@s i grans!

La Naula, botiga i espai per a famílies

L’any 2020 iniciem aquesta aventura, amb l’objectiu de fer arribar a la ciutat de Badalona, una botiga amb propostes i materials diferents.

La Naula és també un espai per a famílies, on passar estones de joc de qualitat , connectar, gaudir en família i acompanyar-vos en el viatge de la ma/paternitat, des de l’embaràs fins la primera infància.

Tenim molt present que cada infant és únic i especial. Per això, ens agrada assessorar a les famílies d’una manera molt personal, aconsellar basant-nos en els interessos i necessitats individuals de cada infant.

Volem que us sentiu com a casa, oferint un tracte proper i familiar. Ens encanta escoltar noves propostes i col·laboracions i sobretot, veure les famílies sortir de La Naula amb un gran somriure!
Avís de disponibilitat T'informarem quan tornem a tenir disponibilitat del producte. Deixa un email per contactar-te. Gràcies