Faq's

Preguntes freqüents

Realitzem enviaments a tota la Península i Balears.

Si necessites fer un enviament a una altra zona diferent contacta’ns a info@lanaula.com

El termini de lliurament i el cost d’aquest, s’indicarà en el moment de realitzar la compra i poden variar en funció dels articles i el lloc d’entrega.

Es preparen les comandes de Dilluns a Divendres i el temps d’entrega a la península pot ser de 2-3 dies hàbils.

Teniu l’opció de venir a recollir la vostra comanda a la botiga física ( C/Sant Pere 6, 08911 Badalona) sense cost. Només caldrà que ho indiqueu en el moment de realitzar la compra.

En el cas que no estigueu satisfets amb la vostra compra, disposeu de 14 dies naturals a partir de la recepció del producte per a realitzar canvis o devolucions.

Per fer-ho , només cal que:

– Ens envieu un correu a info@lanaula.com amb les teves dades, el comprovant de la comanda i els motius de la devolució/canvi o a través d’aquest formulari 

– Col·loca el producte que vulguis retornar en el seu embalatge original. protegeix bé el paquet per a que arribi sense danys.

– Envia’l a La Naula , C/Sant Pere 6, 08911 Badalona

Abans d’enviar cap paquet, és imprescindible que ens ho comuniquis a través d’un email.

Els gastos d’enviament de la devolució/canvi, van a càrrec del client, a no ser que es tracti d’un canvi o devolució per error de part nostra.

Si t’han regalat un val regal de tallers o estas interessat en venir a fer un taller a La Naula i vols saber totes les propostes ens pots escriure a activitats@lanaula.com o bé podeu mirar totes les opcions aquí

El val regal tallers La Naula, no podrà ser bescanviat per diners o productes de la botiga i tenen una caducitat de 3 mesos desde la seva compra. Només es podrà utilitzar per les diferents activitats i/o tallers.

Política de cancel·lació dels tallers:

– De forma general, un cop feta la inscripció i compra d’un taller, aquest no és reembolsable ni es pot cambiar per un altre taller, en el cas de no assistir-hi.

– Entenem que sempre hi ha imprevistos, així que en cas de no poder assistir, demanem que sen’s comuniqui 2 dies abans de la data del taller, per trobar una solució.

– Si teniu l’entrada d’una activitat i no podeu venir, és possible cedir aquesta a un amic o familiar. Només cal que ens informeu amb antel·lació.

-Els packs mensuals i trimestrals només es podran fer servir dins del període indicat. No seran vàlids fora d’aquest plaç i no s’acceptaran canvis ni devolucions en cas de no assistir a les sessions.

-Per realitzar l’activitat, necessitem un mínim de participants, en el cas que no hi hagi aquest número de persones, ens reservem el dret  a cancelar l’activitat 24 hores abans de la data d’inici. En aquest cas es notificaria per mail o telèfon de contacte donant varies alternatives.

-En cas que ens veiem obligades a cancelar un taller per força major, o per motius fora del nostre abast, es comunicaria el més aviat possible, oferint diferents alternatives: ja sigui una nova data del taller o la devolució de l’import.

 

Segueixes tenint algun dubte?

Avís de disponibilitat T'informarem quan tornem a tenir disponibilitat del producte. Deixa un email per contactar-te. Gràcies